Ayrıldığı eşini çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, yeni yerleştiği evine gelen ayrıldığı eşi İsa Kösecik tarafından çocuklarının gözü önüne bıçaklanan Sevda Kösecik (33) hayatını kaybetti. Annelerinin bıçaklanmasına, dehşete tanık olan çocukların haber vermesi üzerine yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Uzunçiftlik Mahallesi’nde bu sabah saatlerinde kelimenin tam anlamıyla dehşet yaşandı. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 1 ay önce ayrıldıkları öğrenilen Sevda Kösecik (33) ile İsa Kösecik arasında tartışma çıktı. Çiftin 3 çocuğunun önünde başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

AYRILDIĞI EŞİNİ BIÇAKLAYIP KAÇTI

Olay sırasında İsa Kösecik, eline aldığı bıçakla Sevda Kösecik’i bıçakladı. Sevda Kösecik kanlar içinde kalırken, İsa Kösecik olay yerinden kaçtı.

Ayrıldığı eşini çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü!

ANNELERİNİN BIÇAKLANDIĞINI HABER VERDİLER

Annelerinin bıçaklanmasına tanık olan çocukların aradığı yakınlarının ihbarı sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sevda Kösecik, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Ayrıldığı eşini çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü! - Resim : 2

POLİS, KATİL KOCAYI ARIYOR

Tedavi altına alınan Kösecik kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.

Ayrıldığı eşini çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü! - Resim : 3

Polis ekipleri İsa Kösecik’i yakalamak için çalışma başlattı.

İHA

 

Ayrıldığı eşini çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü! ile ilgili etiketler Kadın Cinayeti Kocaeli karısını öldürdü eşini bıçakladı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.