Ayrılacak diye tekme tokat dövdü

Kadına şiddetin adresi bu kez İstanbul Şişli'ydi. 26 yaşındaki Tuğba Erçakar ayrılmak istediği erkek arkadaşı M.H.B ile kız arkadaşının evinde buluştu. Ancak ayrılık haberine öfkelendiği görülen M.H.B eve girdikten sonra direk Erçakar'ın yanına gidip yumruk attı. Sonra da yere yatırıp darp etmeye devam etti. Erçakar'ın kız arkadaşı onu kurtarma çalışsa da başaramadı. Evdeki gizli kamera tarafından anbean kaydedilen saldırı sonrası Erçakar'ın şikayetçi üzerine gözaltına alın M.H.B. şu an serbest.

Kadına şiddet durmuyor. Son örnek İstanbul Şişli'de yaşandı. Erkek arkadaşından ayrılmak isyene Tuğba Erçakar adlı kadın feci şekilde darp edildi.

Erçakar, ayrılık isteğini sevgilisi M.H.B.'ye iletmişti. Bunu konuşmak için Erçakar'ın kız arkadaşının evinde buluştular. Ancak, M.H.B eve girer girmez Erçakar'a saldırdı. 

Ayrılacak diye tekme tokat dövdü

Genç kadının yüzüne yumruk attıktan sonra yere yıkan M.H.B. burada da darbelerine devam etti.

Ayrılacak diye tekme tokat dövdü - Resim : 2

Erçakar yüzünü darbelerden korumak için ayakları ile M.H.B.'yi uzaklaştırmak istese de bunda başarılı olamadı.

Ayrılacak diye tekme tokat dövdü - Resim : 3

Ev sahibinin Erçakar'ı kurtarma çabaları da sonuçsuz kaldı. 

Saldırı anı evdeki gizli kamera tarafından anbean kaydedildi.

Ayrılacak diye tekme tokat dövdü - Resim : 4

Tuğba Erçakar, saldırının ardından hastaneye giderek darp raporu alıp, M.H.B.'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.H.B. basit yaralama gerekçesi ile serbest kaldı. 

Ayrılacak diye tekme tokat dövdü - Resim : 5

GÖRÜNTÜLERİ TWİTTER'DAN PAYLAŞIP YARDIM İSTEDİ

Şiddetin görüntülerini Twitter hesabından paylaşan Tuğba Erçakar, M.H.B.'nin serbest bırakıldığını ve kendisi ile kız arkadaşını tehdit ettiğini ileri sürerek yardım istedi. 

Erçakar, #tugbanınsesiol etiketi altında paylaştığı floodda şunları kaydetti: 

"Merhaba ben Tuğba Erçakar 26 yaşındayım İstanbul/Şişli’de ikamet etmekteyim. 09/12/2020 tarihinde kız arkadaşımın evinde ayrılmak istediğim erkek arkadaşım M.H.B tarafından darp edildim. Sesimi duyurmak istiyorum. 

Ben ölünce değil ben yaşarken yanımda olup sesimi duymanızı bana destek olmanızı istiyorum. Kişi tarafından ölüm tehditleri alıyorum ayrıca kız arkadaşımda güvende değildir. Ailesine hakkında kötü ithamlar etmekle kendisini tehdit etmektedir. 

Ayrılacak diye tekme tokat dövdü - Resim : 6

Ben kız arkadaşımla birlikte bu şahısla ilgili pazartesi savcılığa şikayette bulunacağım. Bu konuda bizim yanımızda olacak. Avukatlar, STKlar, gazeteciler ve vicdanı olan herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kız arkadaşımında can güvenliği yoktur.

Bu şahıs gerekli cezayı almadıkça biz rahat nefes alamayacağız. Herkesin yanımızda olmasına ihtiyacınız var. Ben ve arkadaşım öldükten sonra haberimiz olsun istemiyoruz. Bizim sesimiz olun.

Bu şahıs serbest bırakıldı. Şu anda can güvenliğimiz yoktur."

Ayrılacak diye tekme tokat dövdü ile ilgili etiketler Darp Şiddet Sevgili Şişli Tuğba Erçakar erkek arkadaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.