Ayrı yaşadığı eşini ve kızını silahla vurup intihar etti!

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde bir kişi bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasındaki eşi ile kızını silahla vurup öldürdükten sonra, kafasına sıkarak kendi hayatına son verdi.

Olay, Yamalak Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Şentürk (72), bir süredir ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi Huriye Şentürk (70) ile konuşmak için evine gitti. Hüseyin Şentürk ile eşi arasındaki konuşma, tartışmanın ardından kavgaya dönüştü.

EŞİNİ VE KIZINI VURDUKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Hüseyin Şentürk sinirlerine hakim olamayarak, yanında getirdiği silahla eşi Huriye Şentürk ve kızı Sevda Şentürk’ü (50) vurarak olay yerinden ayrıldı. Hüseyin Şentürk olaydan sonra 35 AN 7529 plakalı aracına binerek mahalledeki pazar yerine giderek, aynı silahla kendi hayatına son verdi. Silah seslerinin ardından vatandaşların ihbarıyla olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

ANNE İLE KIZI DA ÖLDÜ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hüseyin Şentürk’ün pazar yerinde, Huriye Şentürk’ün evinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Sevda Şentürk’ün ise ağır yaralı olarak ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ayrı yaşadığı eşini ve kızını silahla vurup intihar etti! ile ilgili etiketler cinayet İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.