Ayrı yaşadığı eşini öldürdü, 100 metre sonra intihar etti!

Gaziantep'te ayrı yaşadığı eşini öldüren adam intihar etti. Emine ve Ömer G. çiftinin yakınları geldikleri olay yerinde gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi

Gaziantep'te, Ömer G. ayrı yaşadığı eşi Emine G.'yi sokak ortasında tabancayla öldürdükten sonra, bir başka sokakta intihar etti.
Olay, saat 13.30 sıralarında Bostancı Mahallesi'nde meydana geldi. Ömer G., uzun süredir ayrı yaşadığı eşi Emine G. ile ölen bir yakınının taziyesinin bulunduğu Subaşı Sokak'ta karşılaşınca henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma sırasında öfkelenen Ömer G., yanındaki tabancayla eşine ateş ederek öldürdü. Kaçmaya başlayan Ömer G., 100 metre uzaklıktaki Mehmetoğlu Sokak'ta bu kez tabancayı kendi başına dayayıp tetiği çekerek yaşamına son verdi.

Silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Emine G. ve Ömer G.'nin öldüğü belirlendi. Sokaklarda önlem alan polisin incelemesi sürerken, yaşananları duyan Emine ve Ömer G. çiftinin yakınları da geldikleri olay yerinde gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi.

Ayrı yaşadığı eşini öldürdü, 100 metre sonra intihar etti! ile ilgili etiketler İntihar cinayet Gaziantep mehmetoğlu sokak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.