Aynı yerde peş peşe şüpheli ölümler!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 2 gün önce bir ceset bulunan derede bugün bir erkek cesedi daha bulundu. Güvenlik güçleri şüpheli ölümlerle ilgili bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin itirafı ile sır ölümlerin nedeni ortaya çıktı...

Edinilen bilgiye göre, bir vatandaş Çırpan Mahallesi Dursunbey Caddesi, mevkiinden geçen Kirmastı Deresi’nde bir erkek cesedi fark etti.

Olayın bildirilmesinin ardından bölgeye polis ve itfaiye ekibi gönderildi.

Yapılan incelemede üzerinden kimlik çıkan cesedin Cengiz M. ‘ye ait olduğu belirlendi.

2 gün öncede aynı yerde bir erkek cesedi daha bulunmuştu.

Ölen iki kişinin de arkadaş olduğu iddia edildi.

Diğer yandan soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri şüpheli ölümlerden sorumlu olduğu düşünülen bir kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan H.K adlı kişinin poliste verdiği ifadeye göre ölümle biten olaylar zinciri Cem Fidan, Cengiz Meral ve H.K adlı 3 arkadaşın Bayır Mahallesi'nden geçen Kirmasti Derisi'nde eğlenmek istemesiyle başladı. 

Derenin yanında yürürken Cem Fidan bir anda suya düştü. Arkadaşları da onu kurtarmak istedi. Bir süre çabaladıktan sonra Fidan'ı kıyıya doğru çıkarırlarken arkadaşının öldüğünü gören H.K, panikleyip kaçtı.

Fidan'ın cesedi tekrar suya batınca Meral tek başına onu dereden çıkarmaya çalıştı.

Cesedi derede görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Fidan'ın cansız bedenini sudan çıkardı.

Fidan'ın son görüştüğü arkadaşı H.K'ye ulaşan ekipler, sorgusunda H.K'nin korkup kaçtığını, olay yerinde hakkında kayıp ihbarı yapılan Cengiz Meral'in kaldığını belirleyince derede arama çalışmaları başlatıldı.

Aramalar sonucu akşam saatlerinde bulunan cesedin de Cengiz Meral'e ait olduğu belirlendi.

Aynı yerde peş peşe şüpheli ölümler! ile ilgili etiketler Bursa polis Ceset
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.