Aynı yerde, aynı duaya farklı yorum!

Sol cenahın haber portalı Sol Haber adaylığının açıklanmasının ardından Anıtkabir'e gidip Atatürk'ün mozolesi başında dua eden Muharrem İnce'yle ilgili haberi "Muharrem İnce Anıtkabir'i ziyaret etti, mozole başında dua okudu" başlığı ile duyurdu. Oysa aynı Sol Haber Başbakan Yıldırım'ın geçen yıl mozole başında yaptığı duayı eleştirel bir bakışla okuyucularına yansıtmıştı.

Yıldırım, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri ile birlikte Anıtkabir'deydi. 

Yıldırım önce Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakmış, sonra da saygı duruşunda bulunmuştu. Protokole uygun bu işlemlerin ardından Yıldırım yürüyüp gitmemiş, saygı duruşunun ardından mozolenin başında Atatürk'e dua etmişti. 

Aynı yerde, aynı duaya farklı yorum!

Sol Haber geçtiğimiz yılın Ağustos ayında gerçekleşen bu duayı okurlarına "Anıtkabir'de şimdi de dua..." başlığı ile sunmuştu. 

Aynı Sol Haber Cumhurbaşkanlığı için adaylığı ilan edilen Muharrem İnce'nin Anıtkabir'de yaptığı duayı ise "Muharrem İnce Anıtkabir'i ziyaret etti, mozole başında dua okudu" sözleri ile okurları ile paylaştı. 

Aynı yerde, aynı duaya farklı yorum! - Resim : 2

Bir başka deyişle Sol Haber duayı kimin yaptığına bakarak nasıl da objektif olmadığını ortaya koymuş oldu. 

 

Aynı yerde, aynı duaya farklı yorum! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Muharrem İnce sol haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.