Aynı sapığın 4 ayda 2 kez tecavüzüne uğradı!

Korkunç olay KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da yaşandı. H.Ç. adlı şüpheli yumurta getirme bahanesi ile evine geldiği 19 yaşındaki genç kızı içeriye sürükleyip tecavüz etti. Ancak bu saldırı H.Ç.'nin ilk vukuatı değildi. H.Ç. aynı genç kıza Ağustos ayında da tecavüz etmişti.

Lefkoşa'da aynı genç kıza tecavüzle suçlanan H.Ç dün ek tutukluluk talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede ifade veren polis memuru Kazım Sevinç, Kasım 2019 tarihinde Lefkoşa’da 19 yaşındaki kadının evine yumurta bırakmak bahanesiyle giden zanlının kadına tecavüz ettiğini söyledi.

Polis memuru Sevinç, olayın 10 Aralık 2019 tarihinde polise yansıdığını söyleyerek, zanlının aynı gün tutuklandığını da anlattı.

Aynı sapığın 4 ayda 2 kez tecavüzüne uğradı!

Sevinç, zanlının ayrıca Ağustos 2019 tarihinde  Vadili- Paşaköy anayolunda yürürken karşılaştığı kadını Lefkoşa’ya götürmek bahanesiyle aracına alıp, Alevkayası’nda ormanlık alana götürüp, tecavüz ettiğini de belirtti.

Sevinç, soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler, incelenecek kamera görüntüleri olduğunu söyleyerek, zanlının 4 gün tutuklu kalması talebinde bulundu.

Zanlının avukatı Hasan Yücelen, tutukluluk talebine itiraz etmedi ancak suçlamaların uydurma olduğunu .

Yargıç Temay Sağer ise  tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 4 gün tutuklu kalması kararı verdi.

Aynı sapığın 4 ayda 2 kez tecavüzüne uğradı! ile ilgili etiketler polis Tecavüz Lefkoşa mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.