Aynı olay Fenerbahçe'nin maçında da olmuş!

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada siyah beyazlı takımın attığı gol sırasında sahaya bir taraftarın girmesi tartışmalara neden olmuştu. Benzer bir durumun 2012-13 sezonuda F.Bahçe-Gaziantepspor maçında da yaşandığı ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Ligi’nin 32. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Beşiktaş Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 77. dakikasında Mario Gomez’in attığı golle siyah beyazlılar galibiyeti elde ederken gol öncesinde sahaya bir taraftarın girmesiyle ilginç anlar yaşandı.

Beşiktaş’ın gol için girişimde bulunduğu anda sahaya giren taraftar orta sahaya doğru koşarken Hakem Mete Kalkavan, pozisyonu engelleyen bir durum olmadığı için atağı devam ettirdi ve Mario Gomez’in golü geldi.

Karşılaşmanın ardından özellikle Beşiktaş ile şampiyonluk yarışında olan F.Bahçeli taraftarlar hakemin maçı durdurmamasına tepki gösterirken kurallarda golün nizami olduğu ortaya çıkmıştı.

Fenerbahçe taraftarlarının tepkisinin artmasının ardından 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Gaziantepspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşma akıllara geldi.

Sadece kadın ve çocuk taraftarların izlediği karşılaşmada Fenerbahçe’nin kontra atağı çıktığı sırada bir kadın taraftar sahaya girmiş ancak Hakem Halis Özkahya, kadın taraftarın bulunduğu yere ters tarafta gelişen atak olduğu için maçı devam ettirmişti. Sow’la gelişen önemli atakta ise Kuyt’ın kafa vuruşu az farkla auta gitmişti.

Trtspor'da yayınlanan Spor Manşet programında da bu iki pozisyon karşılaştırılarak değerlendirmeler yapıldı.
Haber Kaynağı: HABER1903

Aynı olay Fenerbahçe'nin maçında da olmuş! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.