Aynı mağazaya ikinci defa giren hırsız yakalandı: O anlar kameraya böyle yansıdı

İstanbul Kağıthane'de aynı mağazaya ikinci defa giren hırsız yakalandı. Mağaza görevlilerinin dikkati sayesinde yakalanan hırsızın oyuncak çaldığı anlar kameraya yansıdı. Hırsızlığı inkar eden kadına polis ekipleri, çantasındaki oyuncağın faturasını sordu. Polislere cevap veremeyen kadın, suçunu kabul etti.

Kağıthane Merkez Mahallesi’nde meydana gelen olayda, alışveriş merkezindeki bir oyuncak mağazasına gelen kadın hırsız, mağazada bir süre gezdikten sonra yanında getirdiği çantaya oyuncak doldurmaya başladı. Çantasına birkaç tane oyuncak koyan hırsız daha sonra mağazadan çıkarak kayıplara karıştı.

Aynı mağazaya ikinci defa giren hırsız yakalandı: O anlar kameraya böyle yansıdı

AYNI MAĞAZAYA İKİNCİ DEFA HIRSIZLIK İÇİN GELDİ

Olayın üzerinden belirli bir süre geçtikten sonra kadın hırsız, tekrar aynı mağazaya gelerek gezmeye başladı. Mağazada rafta bulunan yaklaşık 400 lira değerindeki oyuncağı çantasına koydu. Daha sonra fark edilmemesi için oyuncağın arkasındaki ürünü öne çekerek rafın dolu görünmesini sağlayıp tekrar mağazadan kaçtı. Kadını fark eden mağaza görevlileri durumu polis ekiplerine bildirdi.

Aynı mağazaya ikinci defa giren hırsız yakalandı: O anlar kameraya böyle yansıdı - Resim : 2

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, kadın hırsızı alışveriş merkezinin yakınlarında yakaladı. Hırsızlığı inkar eden kadına polis ekipleri, çantasındaki oyuncağın faturasını sordu. Polislere cevap veremeyen kadın, suçunu kabul etti. Gözaltına alınan hırsızın Nurdan K. isimli kadın olduğu tespit edilirken, kadın emniyete götürüldü. Mağazanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kadının daha öncede mağazadan hırsızlık yaptığını belirledi.

Aynı mağazaya ikinci defa giren hırsız yakalandı: O anlar kameraya böyle yansıdı - Resim : 3

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Emniyette suç kaydının bulunmadığı öğrenilen kadın hırsız Nurdan K.’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan kadının oyuncakları çaldığı anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kadının mağazada gezdiği ve bu sırada yanında getirdiği çantasına oyuncak koyup mağazadan ayrıldığı görülüyor.

Aynı mağazaya ikinci defa giren hırsız yakalandı: O anlar kameraya böyle yansıdı ile ilgili etiketler Kağıthane İstanbul hırsız oyuncak mağaza
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.