Aynı gecede üç kadına saldırdı!

New York polisleri geçtiğimiz ay aynı gecede üç kadına cinsel saldırı düzenleyen adamı bulmak için halktan yardım istedi.

AmNewYork'un haberinde yer alan detaya göre polisler faili bulmak için saldırganın videosunu yayınladı.

21 Kasım'da gerçekleşen olayların ilkinde adam, akşam 19:00 sıralarında 52 yaşındaki bir kadına arkadan yaklaşıp kalçasını elledi. Sonrasında ise kadının önüne geçip kadının cinsel organını yakaladığı görülüyor. Yaşlı kadın şans eseri olay yerinden kaçmayı başardı.

Aynı gecede üç kadına saldırdı!

Saldırgan, bu olaydan bir saat sonra bir parkta aracını parkeden 44 yaşındaki bir kadının göğüslerine ve kasıklarına dokunarak kadını taciz etti. Kadının yardım için bağırmasıyla saldırgan olay yerinden kaçtı.

Bu olaydan 7 dakika sonra sapık, başka bir blokta bu sefer 48 yaşında bir kadına saldırdı. Kadının kasık bölgesine dokunmaya çalışan saldırgan, kadının bağırmasıyla olay yerinden kaçtı.

Polisler, saldırganın eşgalini vatandaşlarla paylaşarak, saldırganı görenlerin ilgili birimlere ihbarda bulunmalarını istedi.

SuperHaber/Dışhaberler

Aynı gecede üç kadına saldırdı! ile ilgili etiketler New York Taciz sapık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.