Aynı elbiseyi giydi! Seren Serengil ile Mihre Mutlu pişti oldu

Şarkıcı Seren Serengil ile İbrahim Çelikkol'un eski eşi mimar Mihre Mutlu kıyafet piştisi oldu. Mutlu, 17 yıl sonra sahnelere Seren Serengil'in geçtiğimiz Şubat ayında bir İstanbul konserinde giydiği Cihan Nacar imzalı elbisenin aynısını giydi.

17 yıl sonra sahnelere geri dönenen Seren Serengil, ilk konserini bu yılın başlarında vermişti. Ünlü şarkıcı konserlerinde tercih ettiği cesur kıyafetleriyle de adından söz ettirmişti. 51 yaşındaki Seren Serengil, Şubat ayında Yeni Gazino'da verdiği konserinde izleyicilerin karşısına Cihan Nacar imzalı derin yırtmaçlı bir elbise ile çıkmıştı. Seren Serengil'in bu kıyafeti eleştirdiği Gülşen'in sahne kıyafetine benzetilmiş ve çok konuşulmuştu.

Aynı elbiseyi giydi! Seren Serengil ile Mihre Mutlu pişti oldu

AYNI ELBİSEYİ MİHRE MUTLU DÜĞÜNDE GİYDİ

Seren Serengil'in aylar önce giydiği elbisenin aynısını Mihre Mutlu giydi. 2017 yılında Knidos Deveboynu Feneri'nde nikah masasına oturduğu oyuncu İbrahim Çelikkol'dan geçtiğimiz Mayıs ayında boşanan mimar Mihre Mutlu, davetli olduğu düğünde Seren Serengil'in daha önce giydiği elbisenin aynısını giydi. Önceki gün hayatını birleştiren oyuncu çift Başak Gümülcinelioğlu ile Çağrı Çıtanak'ın düğününe katılan Mutlu elbisesiyle objektif karşısına geçti.
Aynı elbiseyi giydi! Seren Serengil ile Mihre Mutlu pişti oldu - Resim : 2
Mutlu, düğünden karelerini Instagram hesabından ''Senelerimize ve tonla anımıza en güzelini ekledik dün gece @basakgumulcinelioglu 🧡 Gözünde gördüğüm heyecanı, aşkı, tutkuyu en az senin kadar derinde hissediyorum🥂 Ve sen @ctnkcgri bütün bunların sebebi olduğun için çok teşekkürler🤵🏻🤍 Birlikte en güzel günlerimize.. Sizi seviyorum🍀 #başakçağrıwedding'' notuyla yayınladı.

Mutlu'nun kıyafeti ise Seren Serengil'in Şubat ayında konserinde giydiği aynı elbiseyi akıllara getirdi.

Aynı elbiseyi giydi! Seren Serengil ile Mihre Mutlu pişti oldu ile ilgili etiketler Seren Serengil Sosyal Medya mihre mutlu kostüm elbise cihan nacar kıyafet pişti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.