Aynı bulvarda iki kavga: Balta ve sopalar konuştu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde aynı bulvar üzerindeki iki farklı kavgada balta ve sopa kullanıldı. İki kavganın da yol verme tartışması üzerine çıktığı belirtiliyor. Yol verme kavgaları kameralara saniye saniye yansıdı.

Esenyurt'ta Doğan Araslı Bulvarı'nın farklı noktalarında dün akşam saatlerinde yol verme kavgaları çıktı. İlk kavgada hafif ticari araç şoförü ile kamyonet şoförü arasında yol verme tartışması başladı. Tartışma, iki taraf da birbirine hakaret edince kavgaya dönüştü. Hafif ticari aracın şoförü, arabasından aldığı balta ile tartıştığı kişinin üzerine koşmaya başladı. Saldırganı balta ile vuramadan araya girenler engelledi

Aynı bulvarda iki kavga: Balta ve sopalar konuştu

SOPA İLE SALDIRDI

Aynı bulvarın farklı bir noktasında ise servis aracının şoförü, hafif ticari aracın şoförü ile tartıştı. Aracın yanına giden servis şoförü, içeride oturan kişiye yumruk attı. Araçtaki bir yolcu, aşağı inerek araya girdi. Aldığı yumruk darbelerinin ardından aracından inen hafif ticari aracın şoförü, eline aldığı sopa ile tartıştığı kişiye saldırdı. 

Aynı bulvarda iki kavga: Balta ve sopalar konuştu - Resim : 2

Aynı bulvarda iki kavga: Balta ve sopalar konuştu ile ilgili etiketler Esenyurt İstanbul Kavga balta sopa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.