'Aynı anda 10 bebek doğurdu' denmişti! Eşinden skandal iddia: Karım da bebekler de ortada yok!

Dünya günlerce aynı anda 10 bebek doğuran 37 yaşındaki Gosiame Sithole isimli kadını konuşmuştu. Fakat bahsi geçen kadın bir anda ortadan kaybolunca sevgilisi duyanları hayrete düşüren bir skandalı ortaya attı. Sevgilisinin iddiasına göre "10 bebek doğurdu" haberleri tamamen bir aldatmaca, çünkü doğum haberleri sonrası ne bahsi geçen kadın ne de bebekler ortada yok.

Güney Afrika'da 37 yaşındaki Gosiame Sithole isimli bir kadının tek doğumda 10 bebek dünyaya getirmesi dünya genelinde büyük şaşkınlık yarattı.

Olay sonrası Sithole'nin bir dünya rekoru kırıp kırmadığı ve Guinness Rekorlar Kitabı'na girip girmeyeceği araştırılıyor denilmişti.

BEBEKLER DE ANNE DE ORTADA YOK

Ancak tüm dünyanın konuştuğu kadının sevgilisi, verdiği demeçte, ''Dünyayı hayrete düşüren kadın ortadan kayboldu, söz konusu bebekler de ortada yok'' dedi. Tebogo Tsotetsi, kız arkadaşı Gosiame Thamara Sithole'un çocuklarını doğurduğuna artık inanmadığını söylüyor.

7 ERKEK ÜÇ KIZ BEBEK DÜNYAYA GETİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Gosiame, Güney Afrika'nın Pretoria kentinde sezaryen yoluyla yedi erkek ve üç kız çocuğu doğurduğunun bildirilmesiyle sansasyon yarattı.

Doğal yollarla dünyaya geldiği söylenen ve 29 hafta sonra dünyaya geldiği iddia edilen bebeklerin annelerinin fotoğrafları, tüm dünyaya yayılmıştı. Gauteng eyalet hükümeti, eyalet sınırları içindeki herhangi bir hastanede böyle bir doğumun kaydına rastlanmadığı açıklamıştı.

"BEBEKLERİN DURUMUNU ÖĞRENEMEDİM"

Hayal kırıklığına uğrayan söz konusu baba, Salı günü yaptığı açıklamada, rahatsızlık verdiğimiz için utanç duyuyorum diyerek böyle bir doğumun olmadığını söyledi. Tebogo Tsotetsi'nin açıklaması şöyle: Kız arkadaşımı ve bebekleri ziyaret etmek için birkaç girişimde bulundum ancak kız arkadaşının nerede olduğunu ve bebeklerinin durumunu öğrenemedim.

''ÇOCUKLARIN VAR OLDUĞU KANITLANANA KADAR BAĞIŞ YAPMAYIN''

Tsotetsi ayrıca, birçok kişinin 'anneye' çocuk yardımı için para bağışladığını belirterek bağışçılara, çocukların var olduğu kanıtlanana kadar para göndermemeleri çağrısında bulundu.

Yerel gazete Pretoria News'e konuşan Tsotetsi, "Aldığımız mali destek için herkese teşekkür ediyorum, ancak aynı zamanda herkesi bebekleri görene kadar hesaplarımıza para yatırmamaya çağırıyorum" dedi.

Sunday Times ise kadının doğum yaptığını söylediği Louis Pasteur Hastanesiyle iletişime geçtiklerini ancak yetkililerin hasta kayıtlarında Sithole'un adının bulunmadığını aktardıklarını yazdı. Bazı haberlerde ise kadının Steve Biko Hastanesi'ne sevk edildiği belirtilirken söz konusu hastane de bu bilgiyi doğrulamadı.

Hastanenin CEO'su Dr Mathabo Mathebula, "Sithole, cumartesi günün hastaneye gelerek bebeklerini görmek için yenidoğan ünitesine gitmek istediğini söyledi. Louis Pasteur yetkilelerinin kendisine bebeklerini bu hastaneye sevk edeceklerini söylediğini belirtti. Ancak bizim hastanemizde değil" dedi.

DOĞUMUN GERÇEKLEŞTİĞİ ONAYLANMADI

Söz konusu doğumun gerçekleştiğini şimdiye kadar hiçbir doktor teyit etmezken, bebeklerin fotoğrafları da hiçbir sosyal medya platformunda yer almadı. Gosiame ve ortağı Tebogo Tsotets'in hali hazırda ikiz bebekleri bulunuyor, bu bebeklerin doğumu gerçek olsaydı aile 14 kişi olacaktı. Gauteng vilayetinin Sosyal Hizmetler Sözcüsü Feziwe Ndwayana da Sithole'e ulaşamadıklarını ve bu yüzden doğumun gerçekleştiğini onaylayamadıklarını söyledi.

News24'e göre, kayıp kadının yerini tespit etmek ve güvenli bir şekilde eve getirmek için kayıp şahıs davası açıldı.

'Aynı anda 10 bebek doğurdu' denmişti! Eşinden skandal iddia: Karım da bebekler de ortada yok! ile ilgili etiketler Bebek Çocuk Afrika Güney Afrika 10 bebek doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.