AYM, CHP'nin Af Yasası'yla ilgili başvurusunu görüşme kararı aldı! AYM'den HDP'li vekillere ret

Anayasa Mahkemesi CHP'nin Af Yasası'ndaki bazı hükümlerin iptali istemiyle yaptığı başvuru üzerinde ilk incelemesini tamamladı ve başvuruyu esastan görüşmeye karar verdi. Öte yandan, HDP'li iki vekilin milletvekilliğinin düşmesine yönelik kararın iptali için yapılan başvuru ise reddedildi.

Anayasa Mahkemesi CHP'nin Af Yasasındaki bazı hükümlerin iptali istemiyle yaptığı başvuruyla ilgili yeni karar aldı. AYM'nin ilk incelemenin tamamlandığı ve başvuruyu esastan görüşmeye karar verdiği bildirildi.

 AYM'DEN HDP'Lİ VEKİLLERE RET

Anayasa Mahkemesi(AYM) CHP'nin Af Yasasındaki bazı hükümlerin iptali istemiyle yaptığı başvuru üzerinde ilk incelemesini tamamladı ve başvuruyu esastan görüşmeye karar verdi. Öte andan AYM, HDP'li milletvekilleri Leyla Güven ve Musa Farisoğulları'nın vekilliğinin düşürülmesine yönelik kararın iptali için yapılan başvuruyu oybirliğiyle iptal etti.

AYM, CHP'nin Af Yasası'yla ilgili başvurusunu görüşme kararı aldı! AYM'den HDP'li vekillere ret ile ilgili etiketler AYM CHP af başvurusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.