Aylin Tahincioğlu sevenlerini korkuttu

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından sosyetenin ünlü ismi Aylin Tahincioğlu'da etkilendi. Koronavirüse yakalanan Tahincioğlu'nun durumu ağırlaşınca hastanelik oldu.

Ünlü işadamı Özcan Tahincioğlu'nun eşi Aylin Tahincioğlu koronavirüse yakalanmasının ardından hastanelik oldu. 12 gün hastanede yatan sosyetik güzel sağlığına kavuştu.

Aylin Tahincioğlu sevenlerini korkuttu

Tahincioğlu'nun sağlık durumuyla ilgili bir yazı kaleme alan Günaydın yazarı Bülent Cankurt, şunları söyledi;

''Nisan ayı ortasında, sosyetenin ünlü ismi Aylin Tahincioğlu'nun da bu illet virüsün pençesine düştüğünü yazmıştım. Aylin Hanım'ın hastalığı hafif geçirdiğini ve evde tedavi olduğunu duymuştum. Maalesef Aylin Hanım, sonradan ağırlaşmış ve apar topar hastaneye kaldırılmış. Tam 12 gün hastanede kalmış. Üstelik bir haftayı da yoğun bakımda geçirmiş. Neyse ki, 12 günün sonunda sağlığına kavuşmuş ve cuma günü de taburcu olmuş. Sevenlerini çok korkutan Aylin Hanım'a çok geçmiş olsun diyorum. Bu arada Aylin Hanım'ın eşi ünlü iş insanı Özcan Tahincioğlu'na virüsün bulaşmadığını öğrendim.''

 

 

Aylin Tahincioğlu sevenlerini korkuttu ile ilgili etiketler Aylin Tahincioğlu Özcan Tahincioğlu sosyete cemiyet hayatı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.