Aylin Sözer Çapan kimdir? Öldürüldü mü? Kemal Delbe kimdir?

İstanbul’un Maltepe ilçesinde büyük bir dehşet yaşandı. Kemal D. isimli şahsın iddialara göre Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olduğu belirlenen Dr. Öğr. Üyesi Aylin Sözer Çapan’ı yakarak öldürdüğü belirlendi.

İstanbul’un Maltepe ilçesinde yaşanan olayda; Kemal D. adlı şahsın eski sevgilisi olduğu iddia edilen Aylin Sözer Çapan’ın üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe vererek feci şekilde ölümüne sebep olduğu ifade edildi.

Çevredeki vatandaşlar ise Kemal D.’nin gözaltına alındığı esnada kendisine linç girişiminde bulundu. Polis çevredekileri güçlükle engelledikten sonra Kemal D.’yi gözaltına alarak emniyet müdürlüğüne götürdü.

Aylin Sözer Çapan kimdir?

Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Aylin Sözer Çapan, 23 Mayıs 1972 tarihinde dünyaya geldi. 2002 yılında Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde lisans, 2005 yılında yine aynı bölümde yüksek lisansını tamamladıktan sonra doktorasını yaptı.

Yüksek Lisans Tezleri

* “3–11 Yaş Çocuklarının Ahlak Gelişimlerinin Piaget’nin Ahlaki Gelişim Kuramı’na Göre İncelenmesi”
Doktora Tezleri

* “Beyin temelli ogrenme programinin 6 yas çocuklarının yaratıcılık becerileri üzerindeki etkisinin incelenmesi”

Aylin Sözer Çapan kimdir? Öldürüldü mü? Kemal Delbe kimdir? ile ilgili etiketler Aylin Sözer Çapan Aydın Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.