Aylin Özmenek kimdir? Eski TRT spikeri Özmenek vefat etti!

Aylin Özmenek, TRT'nin ilk spikerlerinden biridir. TRT Ankara Radyosunda 44 yıl uzman olarak çalışan Aylin Özmenek vefat etti.

Aylin Özmenek kimdir? Eski TRT spikeri Aylin Özmenek hakkında detaylar haberimizde.

AYLİN ÖZMENEK KİMDİR?

TRT'nin ilk spikerlerinden Özmenek, TRT Ankara Radyosu'nda 44 yıl spikerlik ve diksiyon uzmanı olarak çalıştı. Özmenek, uzun yıllar TRT Radyo 3'te Gençlere, Beyaz Perde'den, Ses Ustaları, Yeni Plaklar Yeni Yorumlar gibi çok sayıda klasik ve hafif müzik programları yaptı.

Yıllarca Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın hafta sonu konserlerinin canlı yayınlarını sunan Özmenek, birçok spikerin yetişmesinde de önemli rol oynadı.

Eski TRT spikeri Aylin Özmenek hayatını kaybetti

PAZARTESİ TOPRAĞA VERİLECEK

Ağustos 2020'de hayatını kaybeden gazeteci Varlık Özmenek'in eşi olan Aylin Özmenek, TRT Televizyonu'nda da bazı programlarda görev aldı.

79 yaşında vefat eden Özmenek'in naaşı, 4 Ocak Pazartesi ikindi namazını takiben Kocatepe Camisi'nde kılınacak namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

Aylin Özmenek kimdir? Eski TRT spikeri Özmenek vefat etti! ile ilgili etiketler TRT 1 Aylin Özmenek
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.