Aylin Coşkun'un eşi Volkan Aslan kimdir?

Aylin Coşkun'un eşi Volkan Aslan kimdir? Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun geçtiğimiz yıl çıkardığı Sinsirella adlı müzik albümü ile en çok konuşulan ve dinlenen sanatçılardan biri olmuştu. Coşkun, 15 yıldır beraber olduğu sevgilisi Volkan Aslan ile evlendi. Peki, Aylin Coşkun'un eşi Volkan Aslan kimdir? Detaylar haberimizde...

Aylin Coşkun'un eşi Volkan Aslan kimdir? Şarkıcı kimliğiyle tanıdığımız, aynı zamanda eski sunucu ve 1997 Miss Globe Türkiye Güzeli seçilen Aylin Coşkun, 15 senedir birlikte olduğu sevgilisi Volkan Aslan ile dünya evine girdi. Eşi Volkan Aslan'dan 10 kilo mehir isteyen Aylin Coşkun, dün akşam gerçekleşen düğünde ise yine kilolarca altın taşıdı. Peki, Aylin Coşkun'un eşi Volkan Aslan kimdir? Detaylar haberimizde...

Aylin Coşkun'un eşi Volkan Aslan kimdir?

AYLİN COŞKUN'UN EŞİ VOLKAN ASLAN KİMDİR?

Aylin Coşkun, eşi Volkan Aslan ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak Aylin Coşkun ile Volkan Aslan'ın 15 yıllık bir geçmişe sahip olduğu biliniyor. Aylin Coşkun ise 1976 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Türk asıllı ailenin kızı olan Coşkun, eğitimini İzmir'de sürdürmüştür. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Aylin Coşkun, 1997'de güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçildi. Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.
2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkatmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.

 
 
 
Aylin Coşkun'un eşi Volkan Aslan kimdir? ile ilgili etiketler 2019 Şarkıcı Aylin Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.