Aylin Coşkun'a 'kocişi'nden büyük jest! Yüzünü koluna dövme yaptırdı

45 yaşındaki model ve şarkıcı Aylin Coşkun'a 2019 yılında dünyaevine girdiği eşi Volkan Aslan büyük bir sürpriz yaptı. Aslan, eşinin yüzünü kolunda dövme olarak kazıttı.

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, 15 yıl flört ettiği Volkan Aslan ile 3 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Yeni yaşını kutlayan Coşkun'a en büyük sürpriz eşinden geldi. Coşkun'un doğum gününde eşi yüzünü koluna dövme olarak yaptırdı.

Aylin Coşkun'un 'kocişi' yüzünü koluna dövme yaptırdı

Coşkun eşinin fotoğrafını 486 bin takipçili hesabından 'Kocişim sürpriz yapıp yüzümü koluna dövdürmüş.' notuyla paylaştı.

 Aylin Coşkun'un 'kocişi' yüzünü koluna dövme yaptırdı


OZAN BARAN DA SÜREYYA YALÇIN'IN YÜZÜNÜ KOLUNA DÖVME YAPTIRDI

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'ın 2016 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı eşi Ozan Baran da geçtiğimiz günlerde 37'nci yaşını kutlayan eşinin yüzünü koluna dövme yaptırmıştı.

Sosyetik güzel, eşinin bu sürprizini Instagram hesabından paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

''Hayatimda bi kere daha kendimi coooook ozel hissettirdin bana @oobaran iyiki dogdum iyiki senin oldum…. Hani derler ya monotonlasir diye yalan! bizim sewgimiz birbirmize olan hislerimiz hala her gecen gun kuvvetlenio seni cok sewiorum hayatimin annami!!!!''

ozan baran - süreyya yalçın

Aylin Coşkun'a 'kocişi'nden büyük jest! Yüzünü koluna dövme yaptırdı ile ilgili etiketler Aylin Coşkun Dövme Doğum günü Sosyal Medya Volkan Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.