Aylin Coşkun babası hakkında suç duyurusunda bulundu

Şarkıcı Aylin Coşkun, 15 yıldır tüm ihtiyaçlarını karşıladığı babası Yusuf Girgin'in gizlice evlendiğini öğrenince tüm maddi desteği kesti. Aylin Coşkun'un bu hamlesi karşısında babası ise "Sana iftira atarım, evini yakarım" diye şantaj yaparak kızından 1 milyon dolar istedi.

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, 15 yılı aşkın süredir babası Yusuf Girgin'in tüm bakım ve masraflarını karşılıyordu. İzmir'deki evinde ikamet eden babasının hastane masraflarını dahil karşılayan genç şarkıcı, iddiaya göre babasının gizli bir şekilde yıllar önce evlendiğini öğrendi.

MADDİ DESTEĞİ KESİNCE TEHDİTLER YAĞDI

Bunun üzerine babasının kullanımına tahsis ettiği kredi kartını kapattıran Coşkun, babasının tehditlerine maruz kalmaya başladı. Yine iddiaya göre, babası genç şarkıcının magazin hayatını karartmakla evlilik hayatını ise bitirmekle tehdit ederken Coşkun, babasının yaşadığı evi terk etmesini istedi.

1 MİLYON DOLAR PARA İSTEDİ

Bununla birlikte daha fazla öfkelenen baba Girgin, evi yakmakla tehdit edip, basının karşısına çıkıp kızına iftira atacağını söyledi ve 1 milyon dolar para istedi.


BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Babasının tehditlerine maruz kaldığını söyleyen ünlü şarkıcı, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Coşkun ifadesinde, babasının şantaj ve tehditlerine dair mesaj ve ses kayıtları olduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Aylin Coşkun babası hakkında suç duyurusunda bulundu ile ilgili etiketler Aylin Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.