Aylin Cesur’dan günler sonra gelen cevap

Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyonkarahisar’daki cenaze törenine katılan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'un cenaze namazı kılındığı sırada ön taraflarda yer alması tepki çekmişti.İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, günler sonra eleştirilere yanıt verdi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İdlib’de şehit düşen Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in, 29 Şubat’ta Afyonkarahisar’daki cenaze töreninde ön safa girerek poz verdiği için tepki çekmişti.

Cesur, Twitter’dan dün yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"Olay günü, şehidimizin cenazesi olduğunu öğrenince Isparta Atabey İlçe Kongresi’nden çıkarak derhal Dinar’a tören alanına geldim. Cemaat saf tutmuştu. Öğrendim ki şehidimizin babası protokolde namazdaydı. Bulunduğumuz yerden orası görülmüyordu. Bekledim. Namaz bitti yönlendirmesiyle taziye için ilerlediğimde bitmediğini, selam verildiğini fark ettim, tereddütte kaldım, duaya katıldım. Özeti budur. ‘Şehit annesine sarıldı ve poz verdi’ diye servis ettikleri fotoğraf ise 16 Şubat’ta Yalvaç’ta, mahalleli kadınlarla konuşurken, bir mahalli ajans tarafından çekilmiş ve 17 Şubat’ta da kendi sosyal medyasında paylaşılmıştır. Kasıtlı olarak servis edildi. Edep de bilirim, töre de bilirim, iman da bilirim. Kamuoyunun vicdanına arz ederim.”

Aylin Cesur’dan günler sonra gelen cevap

 

Aylin Cesur’dan günler sonra gelen cevap ile ilgili etiketler İYİ Parti Twitter Şehit Aylin Cesur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.