Aylık öğrenci akbili ne kadar oldu? İETT öğrenci akbiline ne kadar zam geldi?

İstanbul'da toplu taşımaya zam yapıldı. Yapılan haberlerin ardından, İstanbul'da öğrenci akbillerine ne kadar zam geldiği büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Aylık öğrenci akbili ne kadar oldu? İşte, İstanbul Kart zamlı fiyatları! Ayrıntılar haberimizde...

İETT zammı, sosyal medyada son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alıyordu. Bugün yapılan açıklamada ise yeni ücretler açıklandı. Peki, Aylık öğrenci akbili ne kadar oldu? İşte, İstanbul Kart zamlı fiyatları! Detaylar haberimizde... 

Aylık öğrenci akbili ne kadar oldu? İETT öğrenci akbiline ne kadar zam geldi?

AYLIK ÖĞRENCİ AKBİLİ NE KADAR OLDU?

Ulaşım Koordinasyon Merkezi nisan ayı toplantısında elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs ücretlerine yüzde 40'lık zam teklifi kabul edildi.

İstanbul'da ulaşıma yüzde 40 zam geldi. Buna göre tam bilet 5,48 liradan 7,67 liraya, tam abonman 430 liradan 602 liraya, öğrenci abonmanı 78 liradan 109 liraya, sarı taksi açılış ücreti 7 liradan 9,8 liraya, sarı taksi kısa mesafe ücreti ise 20 liradan 28 liraya yükseldi.

 

Aylık öğrenci akbili ne kadar oldu? İETT öğrenci akbiline ne kadar zam geldi? ile ilgili etiketler İETT zam Akbil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.