Aylık 99 bin TL maaşla otomobil tamircisi aranıyor! Sosyal medya bu ilanı konuşuyor...

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu Twitter üzerinden aylık 99 bin TL (11 bin 153 dolar) maaş ile otomobil tamircisi arıyor iddialarına birinci ağızdan cevap geldi. ABD İstanbul Başkonsolosluğu'ndan yapılan son açıklamada, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve paylaşımın sehven yapıldığı duyuruldu.

'ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun sosyal medya üzerinden yayınladığı otomobil tamircisi ilanı' iddiaları görenleri hayrete düşürüyor. 

HAFTALIK ÇALIŞMA SAATİ 40

Başkonsolosluk, adaylardan en az 3 yıl bakım onarım tecrübesi ve 1 yıl da profesyonel sürücülük tecrübesi istendi. İlanda araçların mekanik yapısı ile ilgili iyi derecede bilgili olması beklenen adaylardan, hastane, polis karakolu gibi şehir ve şehrin çevresi ile ilgili önemli lokasyon bilgilerine sahip olması da yer alırken haftalık çalışma saati ise 40 saat olarak belirtildi.

Aylık 99 bin TL maaşla otomobil tamircisi aranıyor! Sosyal medya bu ilanı konuşuyor...


BU ŞARTLAR ARANIYOR

İlana göre kişiler, konsolosluğun hizmet alanının işletilmesinden ve USG araçları için temizlik ve temel bakım hizmetlerinin yerine getirilmesinden sorumlu olacak. Görevli, Motorpool süpervizörünün gözetimi altında, ABD Konsolosluğu ve bağlı kuruluşlarının hem yolcu hem de kargo taşımacılığı için motorlu taşıtları işletecek. 5 yıllık sürücü belgesi olması istenen adaylardan, harita ve yol okuma becerisi ile temel bilgisayar bilgisine sahip olmaları da istendi.

 

ABD İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada gündem olan ilan ile ilgili olarak ABD İstanbul Başkonsolosluğu, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtilerek, paylaşımın sehven yapıldığını ifade etti. Konsolosluğun resmi twitter hesabında ise paylaşılan ilan hala duruyor.

 

 

Aylık 99 bin TL maaşla otomobil tamircisi aranıyor! Sosyal medya bu ilanı konuşuyor... ile ilgili etiketler ABD İstanbul maaş oto tamirci Başkonsolosluk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.