Aylardır yayın yapmayan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen için flaş iddia: Hastalığı ilerledi, durumu ağır

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in hastalığının ilerlediği öne sürüldü. Bir süredir görüntü ve ses paylaşmayan FETÖ liderinin özel doktoru olan Kudret Ünal tarafından Pensilvanya'da yakından takip edildiği de iddia edildi.

Odatv, FETÖ lideri Fetullah Gülen'in ağır hasta olduğunu yazdı. Odatv'nin haberine göre, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in hastalığının ilerlediği ve durumunun ağırlaştı öğrenildi. Gülen'in özel doktoru Kudret Ünal’ın yanında bulunduğu ve sağlık durumunu takip ettiği belirtildi. 

İstihbarat birimleri ise hastalığı ağırlaşan Gülen’in sağlık durumunu yakından izliyor. 

AYLARDIR SES VE GÖRÜNTÜ YOK

Fethullah Gülen’in son görüntüsü FETÖ hesaplarından 3 Mayıs 2022 tarihinde yayınlamıştı. Bu videoda Gülen’in konuşmadığı ve sadece dua ettiği görülüyordu. 

Gülen’in son ses kaydı ise 23 Mayıs 2022’de paylaşılmıştı. 

3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinden itibaren Gülen’den yeni ses kaydı ya da video paylaşılmaması dikkat çekmişti. 

HASTALIĞINI KENDİSİ AÇIKLAMIŞTI

Fetullah Gülen, 1 Mart 2022’de ise ilk kez hastalığını açıklamıştı. Gülen, “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” diyerek örgütüne mesaj vermişti. 

 

Aylardır yayın yapmayan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen için flaş iddia: Hastalığı ilerledi, durumu ağır ile ilgili etiketler Pensilvanya hastalık fethullah gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.