Aylardır 'Dolar 20-30 TL olacak' diye vatandaşı kışkırtıyordu! Selçuk Geçer'e inananlar battı

Aylardır vatandaşları dolar almaya teşvik eden ve manipülatif dolar yükselişinde rol oynayan sözde ekonomi gazetecilerinden Selçuk Geçer'e güvenenler büyük kayıplar verince isyan ettiler.

Sosyal medyada yaptığı yayınlarda Selçuk Geçer'in "Dolar 20 - 30 lira olacak" diye cesaretlendirdiği kişiler resmen battı.

Aylardır 'Dolar 20-30 TL olacak' diye vatandaşı kışkırtıyordu! Selçuk Geçer'e inananlar battı

Ekonomi haberciliği yapan ve birçok kanalda program moderatörlüğü görevi üstlenen Selçuk Geçer'in tavsiyelerine uyarak dolara yatırım yapan, alacağı evin parasını hatta emekli ikramiyesini dolara yatıranlar oldu.

Bu kişiler açıklanan yeni ekonomi tedbirleri sonrası doların 18 TL seviyesinden 12 TL'lere kadar düşmesiyle, Geçer'e "Battık" serzenişleriyle isyan etti.

Takipçilerinden bazılarının ekonomik olarak battıklarını ifade ettikleri halde Geçer'e inanmaya devam ettikleri görüldü.

Bu son durum ile ne kadar ekonomi bilgisine sahip olduğu da böylece ortaya çıkmış oldu.

Aylardır 'Dolar 20-30 TL olacak' diye vatandaşı kışkırtıyordu! Selçuk Geçer'e inananlar battı - Resim : 2

Selçuk Geçer, doların yükseleceğine dair verdiği tavsiyeleri de yaptığı canlı yayınlardan bağış topluyor. Geçer'in Yeni Şafak, 24 TV ve CEM TV gibi yayın kuruluşlarında ekonomi müdürlüğü yaptığı dönemlerde tartışmalı işlere imza attığı iddia edilmişti.

Aylardır 'Dolar 20-30 TL olacak' diye vatandaşı kışkırtıyordu! Selçuk Geçer'e inananlar battı - Resim : 3

Aylardır 'Dolar 20-30 TL olacak' diye vatandaşı kışkırtıyordu! Selçuk Geçer'e inananlar battı ile ilgili etiketler Dolar Selçuk Geçer manipülasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.