Ayla filminden Türk Bayrağı sahnesi çıkarıldı mı?

Ayla ve Müslüm filmleriyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren yapımcı Mustafa Uslu'nun Oscar almak için Ayla filminden Türk Bayrağı sahnesini çıkardığı iddia edildi.

 Yapımcı Mustafa Uslu, geçtiğimiz gün Sabah'tan Sonat Bahar'a verdiği röportajda, "İlk kez size söylüyorum bunu... Biz Ayla filmiyle Oscar Ödülleri'nde son dört saate kadar sekizinci sıradaydık. Benim bir konuşma yapmam istendi.

"O KONUŞMAYI YAPSAYDIM, BİZ OSCAR'I ALMIŞTIK"

 Eğer ben o konuşmayı yapsaydım, biz Oscar'ı almıştık. Ama ben hayatım boyunca, ne bayrağıma, ne vatanıma, ne milletime asla ihanet etmem, kötü bir şey söylemem. Bunu yaparak bir yerlere gelmek hiç tarzım değil." ifadelerini kullanmıştı.

Ayla filminden Türk Bayrağı sahnesi çıkarıldı mı?
Mustafa Uslu

Röportajın ilgili bölümünü sosyal medya hesabından paylaşan Ayla filminin senaristi Yiğit Güralp, Uslu tarafından Ayla’nın yere düşen Türk Bayrağını kaldırdığı sahnenin çıkarıldığını şu sözlerle iddia etti:

"AMERİKALILARA YARANMAK İÇİN ÇIKARDI..."

"Filmde Ayla’nın yere düşen Türk Bayrağını kaldırdığı bir sahne var, akıl hocaları bunu çıkar Oscar alamazsın demişler bu da Amerikalılara yaranmak için çıkardı, filmde yok. Onu da anlatsa ya keşke, medya bu kardeşimize el vererek medyanın kalitesini de ortaya koyuyor."

Ayla filminden Türk Bayrağı sahnesi çıkarıldı mı? - Resim : 2

Ayla filminden Türk Bayrağı sahnesi çıkarıldı mı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.