Aykut Kocaman'dan Demba Ba açıklaması

Aykut Kocaman: "Bu konu tamamen benim futbola bakışımla ilgili bir durum. Özellikle sosyal medyada kötülükle dolu, saçmalık ve aptalca şeylere kamuoyunun dikkat etmesini rica ediyorum. Bu benim teknik olarak kararım. Kimseye bu konularla ilgili yanıt vermek istemiyorum."

Demba Ba'yı takımdan gönderen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-0 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından çok konuşulan konuyla ilgili sorulara cevap verdi. 

Aykut Kocaman, Senegalli golcünün "Kadro dışı mı kaldı, sözleşmesi fesih mi edildi?" şeklinde sorulan soruya, “Feshedildi diye biliyorum. Bu konu tamamen benim futbola bakışımla ilgili bir durum. Özellikle sosyal medyada kötülükle dolu, saçmalık ve aptalca şeylere kamuoyunun dikkat etmesini rica ediyorum. Bu benim teknik olarak kararım. Kimseye bu konularla ilgili yanıt vermek istemiyorum. Ben de bu anlamda aptalca şeylerden zarar görmek istemiyorum. Bu tamamen teknik, hayata ve futbola bakışımla ilgili bir karar. Sadece Demba ile ilgili değil, pek çok oyuncu ile ilgili karar vermem gerekiyor. Bazen olumlu bazen de olumsuz olabiliyor ama bu işin doğasında var” cevabını verdi.

 "Demba Ba ile yolların ayrılması takımınızı nasıl etkiler?" yönünde gelen soruya ise Kocaman, “Zamanla göreceğiz ama diğer taratan oyuncularla ilgili hiçbir tasarruf olumsuz olacağı düşünülerek yapılmaz. Hem Demba Ba için hem kulübümüz için hayırlı olmasını, iki taraf için de iyiliklere vesile olmasını diliyorum. Yolumuza devam edeceğiz” yanıtını verdi.

Aykut Kocaman'dan Demba Ba açıklaması ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Demba Ba Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.