Aykut Kocaman konuştu! "Emre ile ilgili tek kaygım..."

Başakşehir'in teknik direktörü Aykut Kocaman'dan Emre Belözoğlu yorumu! Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de Erol Bulut'un ayrılığının ardından sezon sonuna kadar takımın teknik patronu görevini üstlenen Emre Belözoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Başakşehir teknik direktörü Aykut Kocaman'dan eski öğrencisine destek!

Fenerbahçe ile Erol Bulut'un yollarının ayrılması ile birlikte Emre Belözoğlu takımın başına geçmişti. Sezon sonuna kadar sarı-lacivertli ekibin teknik patronu olması beklenen Emre Belözoğlu hakkında eski hocası açıklamalarda bulundu. Emre'ye başarılar dileyerek söze başlayan Kocaman, "Emre ile ilgili tek kaygım kriz anlarındaki yaklaşımı..." ifadelerini kullanarak eski öğrencisinin başlayacağı teknik direktörlük serüvenini yorumladı.

Aykut Kocaman, Erol Bulut'un yerine takımın başına geçen Emre Belözoğlu için bazı açıklamalarda bulundu. TRT SPOR'un haberine göre; Kocaman, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'de takımın başına geçmesiyle ilgili sorulan soruya, "Emre Belözoğlu'na Fenerbahçe'de sonsuz başarı diliyorum. Emre ile ilgili tek kaygım kriz anlarındaki yaklaşımı... Emre'nin Fenerbahçe'de oyun kurgusuyla hiçbir sorunu olacağını düşünmüyorum. Bu işin üstatlarından biri olacağını düşünüyorum. Temennim ve beklentim de bu yönde" yanıtını verdi.

 

Aykut Kocaman konuştu! "Emre ile ilgili tek kaygım..." ile ilgili etiketler Süper Lig Başakşehir Fenerbahçe Emre Belözoğlu Aykut Kocaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.