Aykut Kocaman ilk gün neşteri vurdu!

Fenerbahçe yeni sezonu açtı, Aykut Kocaman, efsanesi olduğu kulübüne döndü. Başarılı çalıştırıcı ilk idmanda oyuncularına net mesajlar verirken 3 oyuncu kadro dışı bıraktı

2017-18 sezonu ilk idmanını yapan Fenerbahçe’de yenilerin mesaisi de başladı. Kocaman ilk idmanda takıma neşteri vurdu.

Sezonun ilk antrenmanını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapan Fenerbahçe'de 3 isim kadro dışı bırakıldı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında dönemin teknik direktörü Dick Advocaat tarafından da kadro dışı bırakılan ve sonrasında affedilen Emmanuel Emenike ve Gregory van der Wiel, Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından da kadro dışı bırakıldı.

Sezonun bitiminin ardından A Milli Takım kadrosuna çağrılan ve 3 Temmuz'a kadar izinli olan Volkan Şen de, takımla birlikte yapılacak olan antrenmanlarda yer almayacak.

Bu 3 isim, kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışmalarını Dereağzı'nda bulunan tesislerde sürdürecek.

Aykut Kocaman, tekrar döndüğü takımına ilk hitabında, “Şampiyon olacağız” dedi. Valbuena ve Mehmet Ekici çalışmaya katılırken, Dirar 3 Temmuz’da gelecek.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki sezonun ilk idmanını, 4 yıl aradan sonra sarı lacivertli takıma dönen Aykut Kocaman yaptırdı. Tecrübeli teknik adam ile birlikte yenilerden Valbuena ve Mehmet Ekici de idmandaydı. Diğer yeni transfer Dirar, milli takımına gitmiş olduğu için 3 Temmuz’da takıma katılacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman, dünkü çalışmadan önce futbolcularıyla bir toplantı yaparak, yeni sezona ilişkin beklenti ve değerlendirmelerini aktardı. Kocaman, “Yeni sezonda şampiyon olacağız” diye başladığı konuşmasına, “Herkes kendini iyi hazırlamaya baksın. Kimse takımın başarısı dışında bir şey düşünmesin. Tek odaklanmamız gereken işimiz” diye devam etti.

Kadrodaki tüm isimlerin dahil olduğu çalışmada özellikle Robin van Persie’nin neşeli oluşu dikkat çekti. Feyenoord’a döneceği yönünde Hollanda basınında haberler çıkan yıldız oyuncu için Aykut Kocaman, “Onun gibisini bulmak zor” demişti.

Öte yandan Kocaman, çalışmanın başlamasından hemen önce idmanı izleyen muhabirlerin yanına gelerek bayramlarını kutladı. Kocaman burada, “Eski dostları görmek güzel. Sizler değişmemişsiniz ama ben değiştim. Artık sakallıyım” dedi.

Sarı lacivertli takım, Topuk Yaylası kampına gidene kadar günde çift idman yapacak.

Aykut Kocaman ilk gün neşteri vurdu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aykut Kocaman kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.