Aykut Kocaman ilk 11'i belirledi...

Aykut Kocaman, Osmanlıspor karşılaşmasının ilk on birini belirledi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Kayserispor maçı sonrası yapılan eleştirilere rağmen ilk on birini bozmuyor.

BeIN Sports’un haberine göre, geçtiğimiz hafta yaşanan sıkıntıları bireysel olarak değerlendirmeyen Kocaman herhangi bir sistem değişikliğine de gitmeyecek. ideal on bir ve oyun sistemini yakaladığı düşüncesinde olan Aykut Kocaman hataları en aza indirgedikleri takdirde sonuçların geleceği kanaatinde.

Kayserispor maçının on birini Osmanlıspor deplasmanında da sahaya sürecek olan Aykut Kocaman oyuncularından hata yapmama konusunda daha dikkatli olmalarını istedi. Osmanlıspor karşısında geriye düşmemeleri gerektiğinin altını çizen Aykut Kocaman, futbolcularına tam anlamıyla bir kontratak takımıyla karşılaşacaklarını ifade etti.

Milli araya galibiyetle girmek isteyen sarı lacivertlilerde Skrtel'in durumu maç saatinde belli olacak. Slovak oyuncunun baş dönme probleminin devam ettiği belirtiliyor.

Aykut Kocaman ilk 11'i belirledi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aykut Kocaman Osmanlıspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.