Aykut Kocaman resmen Medipol Başakşehir'de

Medipol Başakşehir, teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ı getirdiğini açıkladı. Okan Buruk'la yolları ayıran Turuncu-Lacivertliler'de Kocaman dönemi pazartesi günü başlıyor. Hatayspor maçını tribünde izleyen başarılı çalıştırıcının kariyerinde 1 Süper Lig, 3 de Türkiye Kupası zaferi bulunuyor.

Okan Buruk'un sürpriz istifasıyla sarsılan Medipol Başakşehir, yola Aykut Kocaman'la devam etme kararı aldı. Turuncu-Lacivertiler, tecrübeli teknik direktörle her konuda anlaşıldığını ve Kocaman'ın pazartesi günü takımın başına geçeceğini açıkladı. 55 yaşındaki çalıştırıcı, yeni takımının Hatayspor'a mağlup olduğu maçı Fatih Terim Stadı'nda, locadan izledi ve notlar aldı.

Son olarak Konyaspor'u çalıştıran ve 19 Kasım 2018-9 Şubat 2020 tarihleri arasında Yeşil-Beyazlı takımın başında 44 maça çıkan Kocaman, yaklaşık 2.5 yıl sonra İstanbul'a geri dönmüş oldu. F.Bahçe efsanesi, 2017-18 sezonunda Fenerbahçe'de 2. kez teknik direktörlük yapmış ve başarısız sezonun ardından Konya'ya geri dönmüştü.

Aykut Kocaman resmen Medipol Başakşehir'de

Teknik direktörlük kariyerine 2000 yılında İstanbulspor'da Türk futbolunun unutulmaz teknik direktörlerinden Metin Türel'in yardımıcısı olarak başlayan Aykut Kocaman, Malatyaspor ve Ankaraspor'da da görev yapmıştı.

Fenerbahçe'yle 2010-11 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Kocaman, Sarı-Lacivertli kulüpe 2011-12 ve 2012-13 sezonlarında ise Türkiye Kupası'nı kazandırarak, Kadıköy'e yıllar sonra Türkiye Kupası'nı getirmişti. Her ne kadar Fenerbahçe kariyeri başarılarla dolu olsa da oynattığı futbol zaman zaman "sıkıcı" bulunan ve "Fenerbahçe hücum oynar" görüşünün tersine bir mantaliteye sahip olan Aykut Hoca, kendisini "hurra saldırmak, kontrolsüz oyun hücum futbolu değildir" sözleriyle savunuyor.

Kotrollü ve disiplinli futbol anlayışı yansıttığı Konyaspor'da 2016-17 sezonunu Türkiye Kupası zaferiyle tamamlayan başarılı çalıştırıcı, Yeşil-Beyazlılar'a kulüp tarihinin ilk ve tek kupasını kazandırmış, ertesi sezon da Süper Kupa'yı Beşiktaş'a kaybetmişti. Kocaman, 3 dönem çalıştığı Konyaspor'un başında yaklaşık 6 yıl görev yapmıştı.

Aykut Kocaman resmen Medipol Başakşehir'de ile ilgili etiketler Okan Buruk Medipol Başakşehir aykur kocaman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.