Aykut Erdoğdu'dan Can Akın Çağlar hakkında kredi yolsuzluğu iddiası

2012 yılında CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu iddiasında İBB Genel Sekreteri olarak atanan Can Akın Çağlar'ın kredi yolsuzluğu yaptığını belirtmişti.

İBB Genel sekreterliğine atanan Can Akın Çağlar hakkında daha önceden 2012 senesinde CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, bazı iddialarda bulunmuş ve kredi konusunda yolsuzluk yapıldığını öne sürmüştü.

Erdoğdu açıklamalarının devamında Çağlar döneminde 20’in üzerinde şirketi olan Dursun Akdağ'ın henüz şirketlerini kurmadan her bir şirketi adına 7-7,5 milyon TL tutarında kredi aldığını iddia etmişti. Dosyaların kendilerine bankada söz konusu kredilere karşı mücadele veren banka bürokratları tarafından iletildiğini söyleyen Erdoğdu, dönemde Ali Babacan ve sayın Başbakan’a bu konuyu ileterek Can Akın Çağlar’ı sorgulamalarını istemişlerdi.

İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut'un emekli olması nedeniyle bugün İBB Genel Sekreterliği görevine Can Akın Çağlar'ın atandığı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Aykut Erdoğdu'dan Can Akın Çağlar hakkında kredi yolsuzluğu iddiası ile ilgili etiketler İBB Can Akın Çağlar aykut erdoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.