Aykut Erdoğdu istifa mı etti? CHP'li Aykut Erdoğdu neden istifa etti?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun partisinden resmen istifa ettiklerini açıkladı. Peki, Aykut Erdoğdu ile Tuba Torun neden istifa etti?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun partisinden istifa etti. Son dakika haberine göre; CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun partisinden resmen istifa ettiler.

CHP'li Erdoğdu'nun eski eşiyle yaptığı görüntülü bir telefon görüşmesi, genç kadın tarafından açıldığı iddia edilen bir sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılmıştı. "Özge" ismiyle açılan hesaptan atılan tweet'te "Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun'la ilişkisini öğrendikten hemen sonra... Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, "50 kişi ile yatmış" paylaşımında bulundu.

Aykut Erdoğdu istifa mı etti? CHP'li Aykut Erdoğdu neden istifa etti?

Aykut Erdoğdu ile Özge Erdoğdu arasında geçen konuşmanın yankıları sürerken bu kez yeni bir ses kaydı daha ortaya çıktı. Yine Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen hesaptan Tuba Torun'a ait olduğu öne sürülen bir ses kaydı paylaşıldı.

Aykut Erdoğdu istifa mı etti? CHP'li Aykut Erdoğdu neden istifa etti? ile ilgili etiketler CHP istifa aykut erdoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.