Aykut Enişte filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Aykut Enişte filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Aykut Enişte filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Aykut Enişte filmi bugün Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını merak edenler araştırmalar yapmaya devam ediyor. Aykut Enişte filminin yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay oturuyor. Peki, Aykut Enişte filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Aykut Enişte filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

AYKUT ENİŞTE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Aile özlemi çeken ve yalnızlıktan bunalmış olan Aykut, evlenip yuva kurmak istemektedir. Sevgilisi Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeyi planlayan Aykut’u hiç ummadığı bir durum beklemektedir. Düğüne bir hafta kala tüm birikimini çaldıran Aykut, bir ailenin damadı olma hayali kurarken; bir anda iki ailenin birden damadı olma yoluna girer. İki aile arasında kalan Aykut, bu karmaşanın içinden nasıl çıkacaktır?

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Aykut Enişte filmi saat 22:30 - 00:45 arasında yayınlanacaktır.

OYUNCULARI KİMLERDİR?

Aykut Enişte filminin oyuncu kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Ege Kökenli, Müfit Kayacan, Lale Başar, Ali Erkazan, Ferdi Sancar, Mekin Sezer, Özlem Çakar, Selen Domaç, Güven Hokna yer alıyor.

Aykut Enişte filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Star TV film 2020 film izle ege kökenli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.