Aykut Elmas hem dinle hem de Ali Erbaş'la dalga geçti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, dün Giresun'da selden zarar gören bölgeleri ziyaret etti. Erbaş'ın bu ziyaretini alay konusu yapan sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, tepki çeken ifadeler kullandı. Elmas'ın sözleriden rahatsız olan kullanıcılar, 'AykutElmasHaddiniBil' etiketiyle tepkilerini dile getirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Giresun'da selin büyük hasar oluşturduğu Dereli ilçe merkezine ziyarette bulundu.

Ali Erbaş, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada "Ben dua ediyorum ve sabır, tahammül tavsiye ediyorum çünkü Allah'tan gelene karşı boynumuz kıldan incedir ama tedbirlerimizi almalıyız." dedi.

HEM DİNLE HEM ERBAŞ'LA DALGA GEÇTİ

Erbaş'ın bu ziyaretine ilişkin yapılan bir haberi sosyal medya hesabından paylaşan fenomen Aykut Elmas, haddini aşan ifadeler kullandı.

Hem dinle hem de Ali Erbaş'ın ziyaretiyle dalga geçen Elmas, şu tweeti attı:

"-Hımmm. Bak şu ev tam çökmemiş, o hanede zina yok demek ki. Du bakim. Bak şu araba paramparça, kesin sahibi eşcinsel. Ayrı şehrin kuzeybatı yakası daha çok hasar almış. Bu neye işaret eder?
-Neye efendim?
-Kuzeybatıda daha fazla ateist olduğuna. Şu yanma devam edelim..."

Aykut Elmas hem dinle hem de Ali Erbaş'la dalga geçti

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Elmas'ın bu sözleri Twitter'da büyük tepki çekti.  Kullanıcılar, 'AykutElmasHaddiniBil' etiketiyle tepkilerini dile getirdi.

Aykut Elmas hem dinle hem de Ali Erbaş'la dalga geçti - Resim : 2

Elmas ise attığı tweetin yanlış anlaşıldığını savunarak özür diledi. 

Aykut Elmas hem dinle hem de Ali Erbaş'la dalga geçti - Resim : 3

Aykut Elmas hem dinle hem de Ali Erbaş'la dalga geçti ile ilgili etiketler Ali Erbaş Giresun Sel (Doğa olayı) Aykut Elmas
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.