Ay'ın şimdiye kadarki en ayrıntılı fotoğrafı yayınlandı! Mavi ve kırmızı renkler dikkat çekiyor

İki astrofotoğrafçı, 200.000'den fazla görüntüden oluşan, Ay'ın şimdiye kadarki 'en ayrıntılı resmi' olarak tanımladıkları fotoğrafı yayınladılar.

Ay'ı daha önce hiç görülmemiş ayrıntılarla yakalamaya yönelik iki yıllık bir macera, 200.000'den fazla ayrı görüntüden oluşan çarpıcı bir tekil görüntüyü ortaya çıkardı.

Aşağıda gördüğünüz görüntü astrofotografçı Andrew McCarthy ve gezegen bilimci Connor Matherne tarafından çekildi ve çifte göre bu, Ay'ın şimdiye kadarki "inanılmaz derecedeki en ayrıntılı resmi".

174 megapiksel boyutundaki görüntü, 200.000'den fazla ayrı görüntünün birleştirilmesiyle oluşturuldu ve Ay'ın tipik olarak Dünya'dan gözlemlenemeyen gerçek renklerini gözler önüne seriyor. Ay'ın yüzeyinin bir tarafında kırmızımsı bir renk varken diğer tarafında tunç mavisi bir renk görülüyor.

Ay'ın şimdiye kadarki en ayrıntılı fotoğrafı yayınlandı! Mavi ve kırmızı renkler dikkat çekiyor ile ilgili etiketler Ay fotoğraf en ayrıntılı resim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.