Ayhan Timurtaş Şanlıurfa'dan aday adayı...

Ak Partide Şanlıurfa için aday adayları belli olmaya başladı. Son 4 yıldır Ak Parti, Doğu ve Güneydoğu illeri komisyon üyeliği ve icra kurulu görevieri icra eden iş adamı Ayhan Timurtaş AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekilliği için aday adayı oldu.

Timurtaş tarafından sosyal meyda hesabında yapılan açıklamada, "Ak Parti Şanlıurfa aday adaylığı müracaatımı yaptım.Bütün akrabalarımın ve dostlarımın, hemşerilerimin duasını ve desteğini bekliyorum. Allah'ım hayırlı kılsın" dedi.

Timurtaş'ın bugüne kadar Şanlıurfa'da öncülüğünü yaptığı önemli projeler;

Siverek'in kitap okuma katagorisinde 30.231 kişi ile Guines rekorlar kitabına girmesini sağlayan projenin öncülüğünü yaptı. 

Siverek Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti ile birlikte Siverek'te Ortaokullar arasında düzenlenen sınavlarla başarılı ve yoksul öğrencilerin tespitinde bulundu. 

Bu çalışma sonucu tespit edilen öğrencilerin yüzde 80'i üniversiteyi kazandı. 

AK Parti çatısı altında bugüne kadar değişik görevlerde bulunan Timurtaş 2015 yılından bu yana Ak Parti, Doğu ve Güneydoğu illeri komisyon üyeliği ve icra kurulu üyeliği görevlerinde bulunuyor. 

Ayhan Timurtaş Şanlıurfa'dan aday adayı... ile ilgili etiketler Şanlıurfa Siverek AK Parti ayhan timurtaş milletvekili aday adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.