Ayhan Güner vuruldu mu? Kim vurdu? Durumu nasıl?

Ayhan Güner vuruldu mu? Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı'nın lideri Ayhan Güner'in vurulduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiaların ardından internette Ayhan Güner vuruldu mu, durumu nasıl, Ayhan Güner'i kim vurdu gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Konu hakkında tüm detaylar haberimizde. Peki Ayhan Güner vuruldu mu? Kim vurdu? İşte Ayhan Güner'in son durumu...

Ayhan Güner vuruldu mu? Daha önce Alen Markaryan’ı vuran Beşiktaş amigolarından Harun Dulkara tarafından vurulduğu iddia edilen Ayhan Güner hakkında ortaya atılan bu iddianın ardından internette konu hakkında araştırmalar başladı. Peki Ayhan Güner vuruldu mu? Durumu nasıl? Çarşı lideri Ayhan Güner'i kim vurdu? İşte yanıtı...

AYHAN GÜNER VURULDU MU?

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’nın liderlerinden Ayhan Güner'in, amigo Harun Dulkara tarafından vurulduğu iddia edildi. Dulkara daha önce de Beşiktaş Çarşı Grubu’nun tribün lideri Alen Markaryan’ı vurmuştu.

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’nın liderlerinden Ayhan Güner, daha önce Alen Markaryan’ı vuran Beşiktaş amigolarından Harun Dulkara tarafından vuruldu. Bir sosyal medya hesabından günlerdir tehdit edildiği öğrenilen Güner’in Taksim İlk Yardım Hastahanesi’nde tedavi gördüğü belirtildi. Dulkara’nın Güner’i Beşiktaş maçında ‘Her şey çok güzel olacak‘ sloganı atmasını gerekçe göstererek vurduğu iddida edildi.

Ayhan Güner vuruldu mu? Kim vurdu? Durumu nasıl? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.