Ayhan Bilgen 'Yolcu yolunda gerek' dedi, HDP'den istifa etti!

HDP eski vekili ve eski Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, partisinden istifa ettiğini sosyal medyadan duyurdu. HDP'den istifasını "Yolcu yolunda gerek" sözleriyle ilan eden Ayhan Bilgen, mektup yayınladı.

HDP’nin vahim hatalar yaptığını söyleyen HDP eski vekili ve eski Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından mektup yayınlayan Ayhan Bilgen, "Yolcu yolunda gerek! Uyarı ve eleştirilerimde yanılmayı umuyor, barış ve demokrasi için iyi niyetle, özveriyle mücadele eden herkese başarılar diliyorum" dedi.

Ayhan Bilgen 'Yolcu yolunda gerek' dedi, HDP'den istifa etti!

 

HDP'NİN VAHİM HATALAR YAPTIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Habertük'te canlı yayına katılan Ayhan Bilgen, HDP’nin “vahim hatalar” yaptığını belirterek, “Suruç'taki patlama, Ankara’daki Gar saldırısı gibi 1 Kasım'a giden süreçte yaşananlar siyasetin tıkanmasının göstergeleridir. O çatışmalı ortamda siyasetin dilinin yeniden kurgulanması ve siyasetin tarzının yenilenmesi gerekiyordu. Kasım 2016'da milletvekilleri ve eş başkanlar tutuklandı. Belediye başkanlarının tutuklanmasıyla birlikte Türkiye artık çözüm sürecinde olmadığı anlaşılmıştı. O noktaya gelişte hataların tek taraflı olmadığını düşünüyorum. Karşı tarafın hatalarını söylemek kolaydır ancak kendi eksiklerimizle ilgili yüzleşmeyi cesaretle yaparsak o zaman söylediklerimiz daha güven verici olur." açıklamalarında bulunmuştu.

 

 

Ayhan Bilgen 'Yolcu yolunda gerek' dedi, HDP'den istifa etti! ile ilgili etiketler Ayhan Bilgen HDP istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.