Ayhan Akman: Diagne bu takımın forveti olmadığını buram buram söylüyor

Ayhan Akman: "Diagne bu takımın forveti olmadığını buram buram söylüyor. İnan Ersin, 30 tane gol attı. Kimseyi doyurdu mu? Aslında rekor kırmış ama G.Saray'ın ideal forveti bu değildir. Santrforda başka tip bir oyuncuya ihtiyaç var. Mutlaka devre arasında alınmalı. G.Saray'ın Sörloth gibi bir forveti olsa çok çok farklı bir Galatasaray seyretmez miyiz?

TRT Spor yorumcusu Ayhan Akman, Mbaye Diagne ve Radamel Falcao'nun Galatasaray'ın golcüsü olmadığını ve devre arasında mutlaka santrfor transfer edilmesi gerektiğini söyledi. 

Senegalli golcünün 2 sezon önce 30 gol atmasının kimseyi tatmin etmediğini savunan Akman, şunları söyledi: "Diagne bu takımın forveti olmadığını buram buram söylüyor. İnan Ersin, 30 tane gol attı. Kimseyi doyurdu mu? Aslında rekor kırmış ama G.Saray'ın ideal forveti bu değildir. Santrforda başka tip bir oyuncuya ihtiyaç var. Mutlaka devre arasında alınmalı. G.Saray'ın Sörloth gibi bir forveti olsa çok çok farklı bir Galatasaray seyretmez miyiz? G.Saray her maç 4-5 pozisyon bulabilen bir takım. G.Saray'ın oynamak istediği oyunda ben Falcao'nun da ideal olduğunu düşünmüyorum. Pres yapmazlar, arkaya koşmazlar... "

Bu sezon Süper Lig'de 12 maçta 6 gol atan 29 yaşındaki santrforun 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Falcao'nun ise devre arasında takımdan ayrılacağı konuşuluyor.

Ayhan Akman: Diagne bu takımın forveti olmadığını buram buram söylüyor

Ayhan Akman: Diagne bu takımın forveti olmadığını buram buram söylüyor ile ilgili etiketler Galatasaray Mbaye Diagne ayhan akman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.