Aygün Aydın'dan Hakan Sabancı ile yakınlaştığı iddia edilen Şeyma Subaşı'na olay yorum

Evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile sürpriz bir kararla ayrıldıktan sonra İstanbul'a dönen Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızının annesi Şeyma Subaşı'nın adı Hakan Sabancı ile anıldı. Sosyetik güzel Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer'in Atina'daki düğününde yakınlaştıkları iddia edilen ikili düğünden döner dönmez İstanbul'da buluştu. Hakan Sabancı ile Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtıkları konuşulurken Aygün Aydın'dan şaşırtan bir yorum geldi.

31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde evlilik tekliği aldığı ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını duyurmuş ve İstanbul'a geri dönüş yapmıştı. Şeyma Subaşı'nın adı, 30 yaşındaki sosyetik iş insanı Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karıştı.


YAKIN DOSTLARININ DÜĞÜNÜNDE YAKINLAŞTILAR

İddiaya göre, Hakan Sabancı ile Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'ın başkenti Atina'da dünyaevine giren ve 3 gün 3 gece süren muhteşem bir düğünle evlenen Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer'in düğününde yakınlaştı. İkili yakın dostlarının Atina'daki düğünü bitip İstanbul'a geri döner dönmez hemen buluştu.

 Aygün Aydın'dan Hakan Sabancı ile yakınlaştığı iddia edilen Şeyma Subaşı'na olay yorum

Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı Bebek'te yakalandı. Sürpriz gelişmenin ardından, Hakan Sabancı ile bir dönem aşk yaşadığını iddia eden genç oyuncu Aygün Aydın'dan şaşırtan bir yorum geldi.

AYGÜN AYDIN'DAN ŞEYMA SUBAŞI'NI KIZDIRACAK YORUM

Hakan Sabancı tarafından terk edildiğini öne sürüp mesajlaşmalarını ifşa ederek gündem olan Aygün Aydın, "Şeyma benim eskileri kullanacak kadar düşmüş mü?" şeklinde konuştu.

Açıklamalarının devamında Aydın, "Sıradakilerini paslarım problem yok. Ha bu arada kendi çocuğuna sahip çıkamayan bir başkasının veledine sahip çıkamaz. Bu da benden minik bir tavsiye." dedi.

Aygün Aydın'dan Hakan Sabancı ile yakınlaştığı iddia edilen Şeyma Subaşı'na olay yorum - Resim : 2

DİLA TARKAN'I TAKİBE ALDI

Ayrıca, Aygün Aydın, Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı'nın birlikte oldukları iddiasından sonra ikilinin ortak arkadaşı olan influencer Dila Tarkan'ı Instagram'da takip etmeye başladı.

 

Aygün Aydın'dan Hakan Sabancı ile yakınlaştığı iddia edilen Şeyma Subaşı'na olay yorum ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Şeyma Subaşı Dila Tarkan Aygün Aydın Dağhan Doğruer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.