Aygün Aydın Hakan Sabancı'yı çabuk unuttu! Yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti

Adını Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı'nın 30 yaşındaki oğulları Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla duyuran 26 yaşındaki oyuncu Aygün Aydın, yeni bir aşka yelken açtı. Sabancı hakkında sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle verilen 1 aylık uzaklaştırma kararını ihlal edince 3 gün hapis yatan Aydın, bu kez 15 gün hapse çarptırılmıştı. Sürekli Sabancı Ailesi'ni eleştirip Koç Grubu'nu öven Aydın'ın yeni sevgilisinin soyadının Koç olması dikkat çekti.

Aşk yaşadığını iddia ettiği Hakan Sabancı ile özel konuşmalarını ifşa ettiği için cezaevine girmek zorunda kalan sosyal medya fenomeni Aygün Aydın, yeni aşka yelken açtı. Sabancı’dan ümidini kesen Aydın’ın yeni sevgilisi ise Süha Yaman Koç.


ESPRİ YAĞMURU BAŞLADI

Yeni sevgilisi Süha Yaman Koç'la önceki gün bir pozunu paylaşan Aydın, "En büyük karanlığımda doğan güneşim" yazarak kalp emojisi koydu.

aygün aydın


Genç kızın sevgilisinin soyadının Koç olması ise sosyal medyada espri konusu oldu. Aygün'e "Kurbanlık koçunu bulmuşsun", "Koç koç dedin sonunda bir koç buldun" esprileri yapıldı.


Aygün Aydın, Hakan Sabancı için, "Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim. Seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim" açıklamasında bulunmuştu.

İş insanı Hakan Sabancı'nın avukatları, Aygün Aydın'ın sosyal medyada müvekkillerine tehdit ve tacize devam ettiğini öne sürmüştü. Bunun üzerine mahkeme, 2. kez tedbir kararını ihlal eden Aydın'ı bu kez 15 gün hapse çarptırmıştı.

 

Aygün Aydın Hakan Sabancı'yı çabuk unuttu! Yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Aygün Aydın Süha Yaman Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.