Ayfer ve Aydan Amacına Ulaşabilecek mi? Sen Çal Kapımı Dizisinde Aydan’ın Israrları Bitmek Bilmiyor! Eda Bu Duruma Bakın Ne Diyor

Sen Çal Kapımı dizisi son bölümde Ayfer ve Aydan'ın tatlı çabası geceye damgasını vurdu. Serkan ve Eda'nın bir araya gelmesini istemeyen ikili birbirlerinden gizli harekete geçti ve Eda ve Serkan'ın tüm hareketlerini mercek altına aldı.

Sen Çal Kapımı dizisi son bölümde Ayfer ve Aydan'ın tatlı çabası geceye damgasını vurdu. Serkan ve Eda'nın bir araya gelmesini istemeyen ikili birbirlerinden gizli harekete geçti ve Eda ve Serkan'ın tüm hareketlerini mercek altına aldı. Eda ve Serkan'ın birlikte mutsuz olduklarına inanan ve onları ayırmak için uğraşan Aydan ve Ayfer, Kirazın velayeti için büyük çaba harcıyor. Aydan Bolat, Eda'nın ne kadar kötü bir anne olduğunu kanıtlamaya çalışırken, Ayfer ise Serkan'ın iyi bir baba olmadığı konusunu ispat etmek istiyor.

Ayfer ve Aydan Amacına Ulaşabilecek mi? Sen Çal Kapımı Dizisinde Aydan’ın Israrları Bitmek Bilmiyor! Eda Bu Duruma Bakın Ne Diyor

Tatlı anları ve komik halleri ile dikkatleri çeken Aydan ve Ayfer amaçlarına ulaşabilecek mi? Giderek yakınlaşan Eda ve Serkan'ın bu yakınlaşması Aydan ve Ayfer ikilisini oldukça rahatsız ediyor. Tekrar bir araya gelmelerine şiddetle karşı olan ikili birlikte hareket edecek mi?

Aydan’ın Vazgeçmek Bilmeyen Israrları

Aydan Bolat, Kirazın kendi gibi olması konumunda oldukça ısrarcı. Kiraza aldığı hediyelerle onu mutlu etmek istiyor. Beş yılın acısını çıkarmak isteyen Aydan Bolat, Edaya karşı oldukça tavırlı halleri dikkatleri çekiyor.

Ayfer ve Aydan Amacına Ulaşabilecek mi? Sen Çal Kapımı Dizisinde Aydan’ın Israrları Bitmek Bilmiyor! Eda Bu Duruma Bakın Ne Diyor - Resim : 2

Aydan Eda ile özel konuşmasında Eda'ya sitemini dile getirdi. Serkan'ın hastalığı boyunca Eda'nın onu kendisinden uzaklaştığını düşünen Aydan bunu Eda'ya söyledi. Eda ise oldukça şaşırdı. Aydan'ın kendisini aslında neden artık istemediğini öğrenmiş olan Eda bu duruma oldukça şaşırdı. Serkan'ın hastalığı boyunca huysuz bir adama dönüşmesi onu oldukça üzmüşken Aydan Bolat tarafından bu suçlama ile karşılaşmak Eda'yı köşeye sıkıştıracak. Eda kendisini suçlayacak.

Aydan Bolat ve Ayfer'in Çabası Sonuç Verecek mi?

Bütün çabalarına rağmen Eda ve Serkan'ı birbirinden uzak tutamayan ikili başarısız olacağa benziyor. İttifak yaparak tekrar barışmalarını önlemek ise son seçenek olarak kalacağa benziyor.

Ayfer ve Aydan Amacına Ulaşabilecek mi? Sen Çal Kapımı Dizisinde Aydan’ın Israrları Bitmek Bilmiyor! Eda Bu Duruma Bakın Ne Diyor - Resim : 3

Eda ve Serkan için zor günler yaklaşıyor. Birbirlerini hala seven iki aşık bu oyundan nasıl kurtulacak merakla bekleniyor.

Ayfer ve Aydan Amacına Ulaşabilecek mi? Sen Çal Kapımı Dizisinde Aydan’ın Israrları Bitmek Bilmiyor! Eda Bu Duruma Bakın Ne Diyor ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.