Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden polis yaşamını yitirdi

Aydın'da yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden 49 yaşındaki polis memuru Özkan Öztürk, yaşamını yitirdi. Talihsiz memura yapılan koronavirüs testi ise negatif çıktı.

İzmir bölge trafikte görevli polis memuru, evli ve 3 çocuk babası Özkan Öztürk, geçen hafta Aydın’da yaşayan, eşi ve çocuklarının yanına gitti.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Geçen perşembe günü evde yüksek ateşi çıkan polis memuru, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne muayene için başvurdu. Tedaviye alınan Öztürk, dün saat 21.30’da yaşamını yitirdi.

KORONA TESTİ NEGATİF

Öztürk’e yapılan koronavirüü testinin negatif çıktığı öğrenildi.

(DHA)

Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden polis yaşamını yitirdi

NE OLMUŞTU?

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği koronavirüs Türkiye’de de görülürken, 131 kişi yaşamını yitirdi.

 

Yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden polis yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Aydın Koronavirüs Korona polis ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.