Aydın'da yangın faciası: 1 ölü!

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı kırsal Kahvederesi Mahallesinde 3 katlı bir evin en üst katında çıkan yangın bir kişiye mezar oldu. İlk belirlemelere göre sobadan çıktığı tahmin edilen bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti.

Olay saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı kırsal Kahvederesi Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı bir evin 3. katında çıkan yangına ihbar üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Nazilli İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Aydın'da yangın faciası: 1 ölü!

İtfaiyenin müdahalesi ile yangın diğer katlara sıçramadan kontrol altına alınırken evin 3. katı tamamen kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin yaptıkları incelemede tamamen yanmış halde bir ceset bulundu. Yapılan araştırmada şahsın evde yalnız olduğu mahallede kahvecilik yaptığı öğrenilen evli ve 2 çocuk babası Erdoğan Karakuş (48) olduğu belirlendi.

Aydın'da yangın faciası: 1 ölü! - Resim : 2

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Aydın'da yangın faciası: 1 ölü! ile ilgili etiketler Aydın Yangın yangın faciası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.