Aydın'da sahte içkiden iki ölüm daha

Türkiye genelinde sahte içki nedeniyle ölenlerin sayısı artmaya devam ediyor. Koronavirüs salgınında vaka sayılarında artış yaşanan şu günlerde Türkiye bir yandan da sahte içki nedeniyle ölümlerle sarsılıyor. Son olarak Aydın'da sahte içki nedeniyle iki kişi daha yaşamını yitirdi. Kentte 12 Ekim'den bu yana yaşanan can kaybı 7'ye yükseldi.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde yaşayan Metin Tekeli, iddiaya göre geçtiğmiz cumartesi günü sahte içki içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan ve durumu ağır olan Tekeli, yaklaşık 3 gün süren yaşam mücadelesini öğle saatlerinde kaybetti.

Ayrıca, Kuşadası Karova Mahallesi'nde sahte içki içtiği ileri sürülen Hasan Topal da fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İki kişinin cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan iki kişinin daha ölümüyle, kentte 12 Ekim'den bu yana sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

Aydın'da sahte içkiden iki ölüm daha ile ilgili etiketler Aydın Sahte İçki ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.