Genç futbolcu, babasının iş yerinde canına kıydı!

Aydın'a bağlı Kuyucak ilçesinde 25 yaşındaki futbolcu ve yardımcı antrenör Burak Can Ö., babasının iş yerinde başına dayadığı silahı ateşleyerek yaşamına son verdi.

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Pamukörenspor'da forma giyen aynı zamanda yardımcı antrenör olan Burak Can Ö.'nün babasına ait Kuyucak'ın kırsal Horsunlu Mahallesi'ndeki, 2 katlı binanın altındaki su tesisatçısı ve hırdavat malzemeleri satışı yapılan dükkandan saat 09.00 sıralarında silah sesi duyuldu.

Çevredekiler durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. Adrese giden ekipler, Burak Can Ö.'nün cansız bedeniyle karşılaştı. 

BABASININ SİLAHIYLA ÖLÜME GİTTİ

Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürülen Burak Can Ö.'nün babasının ruhsatlı tabancasını başına dayayarak ateşleyip, intihar ettiği belirlendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Burak Can Ö.'nün cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis, Burak Can Ö.'nün intihar nedenini araştırıyor.

(DHA)

Genç futbolcu, babasının iş yerinde canına kıydı!

Genç futbolcu, babasının iş yerinde canına kıydı! ile ilgili etiketler Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.