Aydın'da başlayan yangın rüzgarla büyüdü: Yatağan'a ilerliyor!

Aydın'ın Çine ilçesinde çıkan orman yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. Akçaova'da başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangın Muğla'nın Yatağan ilçesine doğru ilerliyor.

Yangın, Aydın-Muğla sınırındaki Akçaova Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ormandan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

RÜZGARLA BÜYÜYEN YANGIN YATAĞAN'A DOĞRU İLERLEDİ

Rüzgarında etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın Muğla'nın Yatağan ilçesine doğru ilerledi. Yangın, Yatağan'a bağlı Hisarardı Mahallesi'ne ilerleyişini sürdürüyor.

Aydın'da başlayan yangın rüzgarla büyüdü: Yatağan'a ilerliyor! - Resim : 2

HAVADAN YOĞUN MÜDAHALE

Ekipler, havadan ve karadan müdahale edilen yangını kontrol altına almak için canla başla çalışıyor.

Karadan çok sayıda arazöz, iş makinesi ve personel ile kontrol altına alınmaya çalışılan yangına, havadan da 12 helikopter ve bir tanker uçakla müdahale ediliyor.

Aydın'da başlayan yangın rüzgarla büyüdü: Yatağan'a ilerliyor! ile ilgili etiketler Yatağan Muğla Yangın Aydın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.