Aydın yangını Muğla'ya kadar ulaştı

Aydın'ın Çine ilçesinde çıkan orman yangını Muğla'nın Yatağan ilçesine kadar ulaştı. Manisa'nın Ahmetli ilçesindeki yangını söndürme çalışmaları ise sürüyor. Yangınlarla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Pakdemirli, iki yangının da kontrol altına alındığını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa'nın Ahmetli ve Aydın'ın Çine ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangınların kontrol altına alındığını duyurdu.

Bakan Pakdemirli, yaptığı yazılı açıklamada, "Her iki yangınımızın ilerlemesi durduruldu. Havadan ve karadan ekiplerimiz çalışıyor. Her iki yangın da büyük ölçüde kontrol altında." ifadelerini kullandı.

DÜN AKŞAM BAŞLAMIŞTI

Dün akşam saatlerinden Aydın'ın Çine İlçesindeki Akçaova Mahallesi'nde başlayan yangın Muğla'nın Yatağan ilçesindeki ormanlık alana sıçradı.

Aydın yangını Muğla'ya kadar ulaştı

Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 8 helikopter, 2 uçak, 59 arazöz, 13 su tankeri, 9 iş makinesi ve 250 işçiyle müdahale ediliyor.

YATAĞAN'DA YANGIN SÜRÜYOR

Yangınıın Aydın kısmını kontrol altına alan ekipler, Muğla'nın Yatağan ilçesindeki sarp bölgede söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

AHMETLİ YANGINI KONTROL ALTINDA

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ise dün saat 17.30 sıralarında Hacıköseli Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda başlayan yangın kısmen kontrol altına alındı.

Sabah İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 8 yangın söndürme helikopteri, 2 amfibik yangın söndürme uçağı ve 21 arazöz, soğutma çalışmalarına başladı.

Aydın yangını Muğla'ya kadar ulaştı ile ilgili etiketler Bekir Pakdemirli Orman Yangını Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.