AK Parti'de yaşanan sancıyı tek paragrafa sığdırdı

AK Parti'nin önemli isimlerinden Aydın Ünal'dan yerel seçim sonrasında parti içinde sürdürülen tartışmalara yeni bir katkı geldi. Ünal, keskin kalemi ile, AK Parti'de yaşanan sancıyı tek bir paragrafa sığdırarak özetlemeyi başardı

Eski AK Parti milletvekili ve eski Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Aydın Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımla önemli siyasi mesajlar verdi.

31 Mart yerel seçimi öncesinde, AK Parti içindeki "kırgınlara" safları sıklaştırma ve sandığa gidip partilerine oy verme çağrısında bulunan Ünal, seçim sonrası yaşanan bazı gelişmeler karşısında ise suskunluğunu bozarak, parti içindeki bazı çevrelere eleştiriler yöneltti.

AK Parti'de uzun süredir eleştirilen bir gruba ve tavıra karşı sert tavır koyan Aydın Ünal, mesajında parti içindeki sancıyı tek paragrafa sığdırarak özetlemeyi başardı.

Ünal şu ifadeleri kullandı;

"Okçular Tepesi’nden imar geçmiş. AVM, rezidans, home-office, Pelikan Köşkü vs yapılacakmış. Müteahhit geldi “boşaltın burayı” dedi. “Dava?” diyesi olduk, aşağıda ganimet çuvalıyla koşturanlar “hain” diye bağırdılar. Toparlandık ama gitmiyoruz. İşte öyle şaşkın bekleşiyoruz."

AK Parti'de yaşanan sancıyı tek paragrafa sığdırdı

AK Parti'de yaşanan sancıyı tek paragrafa sığdırdı ile ilgili etiketler AK Parti Aydın Ünal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.